Průzkum trhu zaměřený na kvalitu piva firmy Budějovický BUDVAR – Lenka Natálie Ryšavá, DiS.
Lenka Natálie Ryšavá, DiS.
Bakalářská práce
Průzkum trhu zaměřený na kvalitu piva firmy Budějovický BUDVAR
Market research focused on quality beer brand Budweiser Budvar
Anotace:
RYŠAVÁ, Lenka Natálie; Průzkum trhu zaměřený na kvalitu piva značky Budějovický Budvar (Bakalářská práce); Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r. o. ; Vedoucí práce Ing. Dana Johnová; Praha 2013-06-20. 54 stran. Tato práce, která nese téma „Průzkum trhu zaměřený na kvalitu piva značky Budějovický Budvar“ obsahuje přehled základních poznatků z oblasti pivovarství v České republice. V práci jsou …víceAbstract:
This work, which carries the theme "Market Research focused on quality of the beer brand Budweiser Budvar "provides an overview basic knowledge of brewing in the Czech Republic. In work is characterized a raw materials and technology used in Current production of beer as well as those for the production uses Budweiser Budvar National Corporation for its beer . Also is describes the quality of the beer …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/5606/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
- Vedoucí: Ing. Dana Johnová
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RYŠAVÁ, Lenka Natálie. \textit{Průzkum trhu zaměřený na kvalitu piva firmy Budějovický BUDVAR}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/vogqhh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Pivovarské technologie v ČR a ve světě
Pavlína Hambálková -
Návrh zpracování pivovarnického mláta technologií nízkoteplotní pyrolýzy
Michal Dojčár -
Vliv použití netradičních surovin na kvalitu piva
Barbora Češpivová -
Vliv rozdílného dekokčního rmutování na kvalitu piva
Antonín Puskarčík -
Kvalita surovin pro výrobu piva
Martin SOUČEK -
Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
Karolína Mašková -
Porovnání kvality piva z minipivovarů
Patrik Boudný -
Moderní laboratorní metody při výrobě piva.
Anežka Prokopiusová