Vliv skladovacích podmínek na kvalitativní ukazatele masa lovné zvěře – Bc. Jan MAURER
Bc. Jan MAURER
Diplomová práce
Vliv skladovacích podmínek na kvalitativní ukazatele masa lovné zvěře
Effect of storage conditions on qualitative indicators of game meat
Anotace:
Tato práce se zabývá problematikou zdravotní nezávadnosti zvěřiny a především jejím vhodným skladováním. Snahou je najít vztahy mezi chlazením a mražením zvěřiny s cílem přinést hlubší náhled do problematiky práce s masem pocházejícím z volně žijících živočichů, aby bylo dosaženo vynikající kvality a nezměněných chuťových vlastností bažantího masa. Základem celé práce je laboratorní analýza čtyřiceti …víceAbstract:
This work deals with the health and meat hygiene of venison and especially its appropriate storage. The aim is to find relationships between cooling and freezing game to bring a deeper insight into the work of meat from wildlife animals to achieve superior quality and taste characteristics unchanged pheasant meat. The basis of the whole work is a laboratory analysis of forty meat samples, which were …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zveřejnit od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAURER, Jan. \textit{Vliv skladovacích podmínek na kvalitativní ukazatele masa lovné zvěře}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/vosfsx/.
Jak správně citovat práci
MAURER, Jan. Vliv skladovacích podmínek na kvalitativní ukazatele masa lovné zvěře. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Biologie a ochrana zájmových organismů
Práce na příbuzné téma
-
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Milena Forejtová -
Nutričné hodnotenie a význam zveriny v gastronómii
Denis Chovanec -
Zhodnocení mikrobiologické kvality zvěřiny
Lucie TŮMOVÁ -
Jakostní parametry masa bažantů
Lenka Teplá
Název
Vložil
Vloženo
Práva