Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin – Bc. Alena PETRJANOŠOVÁ, DiS.
Bc. Alena PETRJANOŠOVÁ, DiS.
Master's thesis
Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin
Comparison of Parameters of Bread Made from Selected Pseudecereals and Non-traditional Cereals
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na srovnání některých parametrů pseudocereálií a netradič-ních obilovin. V práci je stručně popsána historie pěstování vybraných obilovin, botanická charakteristika, taxonomie a chemické složení. Dále je zde také nahlédnuto do způsobu využití. Zvláštní pozornost je věnována využití v pekárenském průmyslu. Praktická část je zaměřena na porovnání pečiva z vybraných pseudocereálií …moreAbstract:
This thesis is focused on a comparison of specific parameters of pseudocereals and non-traditional cereals. The work briefly describes the history of a selected cereals, botanical characteristics, chemical composition and taxonomy. Then the ways of use are discussed. Particular attention is given to use in baking industry. The practical part is focused on a comparison of selected pseudocereals bread …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PETRJANOŠOVÁ, Alena. \textit{Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/votoaj/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
PETRJANOŠOVÁ, Alena. Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.