Zdena Havlová

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Fastfoody - rizika stravování

Abstract:
Cílem práce je zhodnotit kvalitu jídla a nápojů prodávaných v pobočkách fastfoodových restaurací z hlediska mikrobiologického a nutričního. Mikrobiologický rozbor byl proveden kultivačním vyšetřením vybraných vzorků jídla od dvou fastfoodových společností. Hlavním měřítkem kvality byla přítomnost škodlivých mikroorganismů. Nutriční rozbor byl proveden na základě informací z obalů potravin a internetových …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2015

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Reader: Ing. Jan Matyáš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.