Zdena Havlová
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Fastfoody - rizika stravování
Abstract:
Cílem práce je zhodnotit kvalitu jídla a nápojů prodávaných v pobočkách fastfoodových restaurací z hlediska mikrobiologického a nutričního. Mikrobiologický rozbor byl proveden kultivačním vyšetřením vybraných vzorků jídla od dvou fastfoodových společností. Hlavním měřítkem kvality byla přítomnost škodlivých mikroorganismů. Nutriční rozbor byl proveden na základě informací z obalů potravin a internetových …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Reader: Ing. Jan Matyáš
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HAVLOVÁ, Zdena. \textit{Fastfoody - rizika stravování}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2015. Available from: https://theses.cz/id/vpktzx/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.