Zdena Havlová
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Fastfoody - rizika stravování
Anotácia:
Cílem práce je zhodnotit kvalitu jídla a nápojů prodávaných v pobočkách fastfoodových restaurací z hlediska mikrobiologického a nutričního. Mikrobiologický rozbor byl proveden kultivačním vyšetřením vybraných vzorků jídla od dvou fastfoodových společností. Hlavním měřítkem kvality byla přítomnost škodlivých mikroorganismů. Nutriční rozbor byl proveden na základě informací z obalů potravin a internetových …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Oponent: Ing. Jan Matyáš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.