Inovace výuky v gastronomických oborech na SOŠ – Václav ŠMACH
Václav ŠMACH
Diplomová práce
Inovace výuky v gastronomických oborech na SOŠ
Innovation education in gastronomic disciplines at secondary vocational schools
Anotace:
Diplomová práce na téma Inovace výuky v gastronomických oborech na SOŠ, je rozvržena do dvou výukových modulů. Každý jednotlivý modul se věnuje specifické oblasti z obsáhlého okruhu témat, který problematika vína nabízí. Výukové moduly tvoří samostatné odborné celky, které na sebe navazují v logické posloupnosti v procesu výroby vína. Hlavní cíl mé práce je založen na inovaci učebních postupů v průběhu …víceAbstract:
Master's thesis on the topic of education of gastronomical field is devided into two educational modules. Each single module deals with specific field from large range of topics that the issue of wine presents. Educational modules form autonomic technical units that follow in order of the process of winemaking. The main goal of this thesis is innovation of the educational methods and creation of adequate …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 3. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠMACH, Václav. Inovace výuky v gastronomických oborech na SOŠ. Ostrava, 2017. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů