Václav ŠMACH
Master's thesis
Inovace výuky v gastronomických oborech na SOŠ
Innovation education in gastronomic disciplines at secondary vocational schools
Abstract:
Diplomová práce na téma Inovace výuky v gastronomických oborech na SOŠ, je rozvržena do dvou výukových modulů. Každý jednotlivý modul se věnuje specifické oblasti z obsáhlého okruhu témat, který problematika vína nabízí. Výukové moduly tvoří samostatné odborné celky, které na sebe navazují v logické posloupnosti v procesu výroby vína. Hlavní cíl mé práce je založen na inovaci učebních postupů v průběhu …moreAbstract:
Master's thesis on the topic of education of gastronomical field is devided into two educational modules. Each single module deals with specific field from large range of topics that the issue of wine presents. Educational modules form autonomic technical units that follow in order of the process of winemaking. The main goal of this thesis is innovation of the educational methods and creation of adequate …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 3. 2017
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2017
- Supervisor: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠMACH, Václav. Inovace výuky v gastronomických oborech na SOŠ. Ostrava, 2017. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaUniversity of Ostrava
Pedagogical FacultyMaster programme / field:
Teaching for Upper Secondary Schools / Teaching Specialist Subjects