Václav ŠMACH

Master's thesis

Inovace výuky v gastronomických oborech na SOŠ

Innovation education in gastronomic disciplines at secondary vocational schools
Anotácia:
Diplomová práce na téma Inovace výuky v gastronomických oborech na SOŠ, je rozvržena do dvou výukových modulů. Každý jednotlivý modul se věnuje specifické oblasti z obsáhlého okruhu témat, který problematika vína nabízí. Výukové moduly tvoří samostatné odborné celky, které na sebe navazují v logické posloupnosti v procesu výroby vína. Hlavní cíl mé práce je založen na inovaci učebních postupů v průběhu …viac
Abstract:
Master's thesis on the topic of education of gastronomical field is devided into two educational modules. Each single module deals with specific field from large range of topics that the issue of wine presents. Educational modules form autonomic technical units that follow in order of the process of winemaking. The main goal of this thesis is innovation of the educational methods and creation of adequate …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 3. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2017
  • Vedúci: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠMACH, Václav. Inovace výuky v gastronomických oborech na SOŠ. Ostrava, 2017. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta

University of Ostrava

Pedagogical Faculty

Master programme / odbor:
Teaching for Upper Secondary Schools / Teaching Specialist Subjects

Práce na příbuzné téma