Jana STANÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Le nouveau souffle en cuisine française
The breath of fresh air in French cuisine
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to present new discoveries in French gastronomy by comparing the available sources on current trends in French cuisine and the knowledge gained from own research. In the theoretical part, this thesis also deals with the characteristics of French cuisine, its history and especially the description of the culinary region of Provence. The practical part consists of an …moreAbstract:
Cílem této bakalářské práce je představit nové poznatky ve francouzské gastronomii, a to komparací dostupných zdrojů o aktuálních trendech ve francouzské kuchyni a poznatků získaných z vlastních výzkumů. V teoretické části se tato práce dále zabývá charakteristikou francouzské kuchyně, jejími dějinami a zejména popisem kulinářského regionu Provence. Praktickou část tvoří analýza jídelních lístků. Součástí …more
Language used: French
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2022
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Lucie Divišová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
STANÍKOVÁ, Jana. Le nouveau souffle en cuisine française. Plzeň, 2022. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta filozofická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta filozofickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - francouzština