Jana STANÍKOVÁ

Bakalářská práce

Le nouveau souffle en cuisine française

The breath of fresh air in French cuisine
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to present new discoveries in French gastronomy by comparing the available sources on current trends in French cuisine and the knowledge gained from own research. In the theoretical part, this thesis also deals with the characteristics of French cuisine, its history and especially the description of the culinary region of Provence. The practical part consists of an …více
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je představit nové poznatky ve francouzské gastronomii, a to komparací dostupných zdrojů o aktuálních trendech ve francouzské kuchyni a poznatků získaných z vlastních výzkumů. V teoretické části se tato práce dále zabývá charakteristikou francouzské kuchyně, jejími dějinami a zejména popisem kulinářského regionu Provence. Praktickou část tvoří analýza jídelních lístků. Součástí …více
 
 
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Lucie Divišová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

STANÍKOVÁ, Jana. Le nouveau souffle en cuisine française. Plzeň, 2022. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta filozofická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta filozofická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta filozofická

Bakalářský studijní program / obor:
Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - francouzština