Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků – Bc. Eliška Makrlíková
Bc. Eliška Makrlíková
Master's thesis
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAKRLÍKOVÁ, Eliška. \textit{Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/vqo79l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.