Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků – Bc. Eliška Makrlíková
Bc. Eliška Makrlíková
Diplomová práce
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAKRLÍKOVÁ, Eliška. \textit{Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/vqo79l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.