Bc. Barbora Chandrycká

Master's thesis

Vytvoření konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze

Creating a design for a non - smoking and gluten free restaurant in Prague
Abstract:
Chandrycká Barbora. Vytvoření konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze Vysoká škola hotelová. Praha 2015 počet 65 stran. Diplomová práce se zabývá vytvořením konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze. Součástí práce je vysvětlení a seznámení s dílčími pojmy. Praktická část práce se skládá z rozdílných analýz lokality a populace. V závěrečné části je vyhodnocení všech výsledků, cíle …more
Abstract:
Chandrycká Barbara. Creating the concept of non-smoking and gluten free restaurant in Prague Institute of Hospitality Management. Prague number of 78 pages. This thesis deals with the concept of creating non-smoking and gluten-free restaurant in Prague. The document deals with explanation and introduction of individual concept. The practical part consist analyses of different demographics and locations …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 11. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 1. 2016
  • Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Reader: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management

Theses on a related topic