Vytvoření konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze – Bc. Barbora Chandrycká
Bc. Barbora Chandrycká
Master's thesis
Vytvoření konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze
Creating a design for a non - smoking and gluten free restaurant in Prague
Anotácia:
Chandrycká Barbora. Vytvoření konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze Vysoká škola hotelová. Praha 2015 počet 65 stran. Diplomová práce se zabývá vytvořením konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze. Součástí práce je vysvětlení a seznámení s dílčími pojmy. Praktická část práce se skládá z rozdílných analýz lokality a populace. V závěrečné části je vyhodnocení všech výsledků, cíle …viacAbstract:
Chandrycká Barbara. Creating the concept of non-smoking and gluten free restaurant in Prague Institute of Hospitality Management. Prague number of 78 pages. This thesis deals with the concept of creating non-smoking and gluten-free restaurant in Prague. The document deals with explanation and introduction of individual concept. The practical part consist analyses of different demographics and locations …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 11. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/8486/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 1. 2016
- Vedúci: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHANDRYCKÁ, Barbora. \textit{Vytvoření konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/vraing/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Začlenění lidí s bezlepkovou dietou do společnosti
Petra VIKTORINOVÁ -
Pohanka a její užití v bezlepkové stravě
Jana Doležalová -
Lepek v potravinách, ano či ne?
Šárka Nejedlá