Bc. Barbora Chandrycká

Master's thesis

Vytvoření konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze

Creating a design for a non - smoking and gluten free restaurant in Prague
Anotácia:
Chandrycká Barbora. Vytvoření konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze Vysoká škola hotelová. Praha 2015 počet 65 stran. Diplomová práce se zabývá vytvořením konceptu nekuřácké a bezlepkové restaurace v Praze. Součástí práce je vysvětlení a seznámení s dílčími pojmy. Praktická část práce se skládá z rozdílných analýz lokality a populace. V závěrečné části je vyhodnocení všech výsledků, cíle …viac
Abstract:
Chandrycká Barbara. Creating the concept of non-smoking and gluten free restaurant in Prague Institute of Hospitality Management. Prague number of 78 pages. This thesis deals with the concept of creating non-smoking and gluten-free restaurant in Prague. The document deals with explanation and introduction of individual concept. The practical part consist analyses of different demographics and locations …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 11. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 1. 2016
  • Vedúci: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management

Práce na příbuzné téma