Nízko a bezsacharidové potraviny na českém trhu – Michaela MICHALOVÁ
Michaela MICHALOVÁ
Bachelor's thesis
Nízko a bezsacharidové potraviny na českém trhu
Low-carbohydrate and no-carbohydrate foods on the Czech market
Anotácia:
Bakalářská práce analyzuje nabídku nízkosacharidových a bezsacharidových potravin na českém trhu. Teoretická část představuje literární rešerši dostupných vědeckých textů, seznamuje s problematikou sacharidů a jejich příjmu v potravě. Uvádí výčet druhů nízkosacharidového stravování a jeho vlivu na lidské zdraví především ve spojení s civilizačními chorobami. Dále se soustředí na nízkosacharidové potraviny …viacAbstract:
The bachelor thesis analyses the supply of low-carbohydrate and carbohydrate-free foods on the Czech market. The theoretical part presents a literature search of available scientific texts, introduces the issue of carbohydrates and their intake in the diet. It provides a list of types of low-carbohydrate diets and their impact on human health, especially in relation to civilisation diseases. It also …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 9. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MICHALOVÁ, Michaela. Nízko a bezsacharidové potraviny na českém trhu . České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsBachelor programme / odbor:
Economics and Management / Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
Potraviny podporující střevní mikrobiotu
Kristýna JAROLÍMOVÁ -
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
Quynh Tranová
Názov
Vložil
Vložené
Práva