Reologické charakteristiky pokusných kvasů a těst z vybraných speciálních mouk a jejich směsí – Eliška Bělíková
Eliška Bělíková
Bachelor's thesis
Reologické charakteristiky pokusných kvasů a těst z vybraných speciálních mouk a jejich směsí
Rheological characteristics of experimental sourdoughs and doughs from selected special flours and their mixtures
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BĚLÍKOVÁ, Eliška. \textit{Reologické charakteristiky pokusných kvasů a těst z vybraných speciálních mouk a jejich směsí}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Available from: https://theses.cz/id/vtlz7u/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.