Reologické charakteristiky pokusných kvasů a těst z vybraných speciálních mouk a jejich směsí – Eliška Bělíková
Eliška Bělíková
Bachelor's thesis
Reologické charakteristiky pokusných kvasů a těst z vybraných speciálních mouk a jejich směsí
Rheological characteristics of experimental sourdoughs and doughs from selected special flours and their mixtures
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BĚLÍKOVÁ, Eliška. \textit{Reologické charakteristiky pokusných kvasů a těst z vybraných speciálních mouk a jejich směsí}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/vtlz7u/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.