Analýza obratového cyklu v potravinářském řetězci – Kristýna Kostihová
Kristýna Kostihová
Diplomová práce
Analýza obratového cyklu v potravinářském řetězci
Analysis of the Turnover Ratio in the Food-processing Industry
Anotace:
Cílem této diplomové práce je zachytit peněžní toky a rentabilitu výroby a prodeje mléka a mléčných produktů. Snaží se popsat celý zpracovatelský cyklus od produkce mléka dojnic až do momentu, kdy je mléčný produkt zakoupen spotřebitelem. Rozbor čistého pracovního kapitálu jak u zemědělských družstev, tak u mlékáren a u obchodních řetězců jednotlivě poukazuje na problém doby splatnosti pohledávek a …víceAbstract:
The goal of my Master's Thesis is to describe the cash flows and profitability of milk and dairy products. The thesis is trying to define the whole process starting with the milk production till the product is bought by the final customer. The calculation of the net working capital of the farmer's cooperation, dairy works and retail stores is also included in my thesis. In this respect, the thesis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2010
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/26940
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2011
- Vedoucí: Pavel Mikan
- Oponent: Marek Tolar
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/26940
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Čistý pracovní kapitál jako faktor úspěšnosti podniku
Nikola Urbanová -
Pracovní kapitál podniku
Viktorie KORITAROVÁ -
Mléčné výrobky ve výživě adolescentů
Denisa Staňková -
Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů
Kristýna Knobová -
Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí školního věku
Simona KŮROVÁ -
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
Daria Churiakova -
Možnosti zpracování kozího mléka na mléčné výrobky
Martin Novotný -
Mléko a mléčné výrobky ve stravě dětí základních škol
Jiří Kučera