Incorporation of sensitive bioactive compounds in functional dairy products – Elia Bertini
Elia Bertini
Master's thesis
Incorporation of sensitive bioactive compounds in functional dairy products
Abstract:
In the study, a functional yogurt made by the addition of by-products from the food industry, namely apple pomace (AP) was prepared. Due to its abundance of components that are good for the body, such as ursolic acid, dietary fiber, antioxidants, and minerals, apple pomace may find application as a food ingredient, functional food, or dietary supplement. The essay aims to understand if there is the …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 4. 2024
- Vedúci: Ing. Iveta Klojdová, Ph.D.
- Oponent: Antonella Castagna, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BERTINI, Elia. \textit{Incorporation of sensitive bioactive compounds in functional dairy products}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/vw4e5c/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Sustainable Agriculture and Food Security
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva