Incorporation of sensitive bioactive compounds in functional dairy products – Elia Bertini
Elia Bertini
Diplomová práce
Incorporation of sensitive bioactive compounds in functional dairy products
Abstract:
In the study, a functional yogurt made by the addition of by-products from the food industry, namely apple pomace (AP) was prepared. Due to its abundance of components that are good for the body, such as ursolic acid, dietary fiber, antioxidants, and minerals, apple pomace may find application as a food ingredient, functional food, or dietary supplement. The essay aims to understand if there is the …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 4. 2024
- Vedoucí: Ing. Iveta Klojdová, Ph.D.
- Oponent: Antonella Castagna, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BERTINI, Elia. \textit{Incorporation of sensitive bioactive compounds in functional dairy products}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/vw4e5c/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Sustainable Agriculture and Food Security
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva