Elia Bertini

Diplomová práce

Incorporation of sensitive bioactive compounds in functional dairy products

Abstract:
In the study, a functional yogurt made by the addition of by-products from the food industry, namely apple pomace (AP) was prepared. Due to its abundance of components that are good for the body, such as ursolic acid, dietary fiber, antioxidants, and minerals, apple pomace may find application as a food ingredient, functional food, or dietary supplement. The essay aims to understand if there is the …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 4. 2024
  • Vedoucí: Ing. Iveta Klojdová, Ph.D.
  • Oponent: Antonella Castagna, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Magisterský studijní program:
Sustainable Agriculture and Food Security

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses vw4e5c vw4e5c/2
12. 4. 2024
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.