Samuel Vajda
Bachelor's thesis
Trendy ve spotřebě masa
Trends in meat consumption
Anotácia:
Bakalářská práce bude zaměřena na trendy ve spotřebě masa, jeho rozdělení, postupné vzestupy a pády jednotlivých druhů masa. Následně možná predikce ve spotřebě masa do dalších let. Teoretická část bude zahrnovat produkci masa v ČR, senzorické vlastnosti masa, mýty o mase a jeho konzumace s ohledem na zdravotní stránku věci. Dále v teoretické části bude popsána spotřeba masa a zároveň …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 3. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 5. 2023
- Vedúci: doc. Ing. Michal Malý, Ph.D.
- Oponent: Lenka Rumánková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / odbor:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Práce na příbuzné téma
-
Vliv odlistění zóny hroznů na kvalitativní parametry u odrůdy Sauvignon blanc
Tereza Holcmannová -
Kvalitativní parametry mražených krémů s mléčným základem
Tereza Šimková -
Vliv odlistění zóny hroznů na kvalitativní parametry sklízených hroznů.
Martin Novosad -
Vliv konzervace zeleninových omáček na jejich kvalitativní parametry
Petra Lupoměská -
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
Sára Karpsteinová -
Kvalitativní parametry jablek pěstovaných ekologickým a integrovaným způsobem
Michal Stehlík -
Kvalitativní parametry vybraných sirupů v maloobchodní síti
Veronika Červinková -
Kvalitativní parametry kávy a jejich hodnocení
Viktor Janík
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
18. 3. 2023
Mach, J.
18. 3. 2023