Dovednosti žáků ve výuce odborných předmětů oboru Gastronomie – Bc. Jana Prüherová
Bc. Jana Prüherová
Diplomová práce
Dovednosti žáků ve výuce odborných předmětů oboru Gastronomie
Skills of students in the teaching of vocational subjects in the branch of study Gastronomy
Anotace:
Diplomová práce „Dovednosti žáků ve výuce odborných předmětů oboru Gastronomie“ pojednává o tématu požadovaných a speciálních dovedností, které jsou nezbytným základem pro uplatnění absolventů v praxi. Nejprve je definován pojem dovednost a dále je uvedena struktura a klasifikace dovedností z několika úhlů pohledu. Dále je na příkladu speciálních dovedností oboru Gastronomie popsán proces osvojování …víceAbstract:
The diploma thesis ‘‘The skills of students in the teaching of vocational subjects in the branch of study Gastronomy‘‘ deals with the topic of required special skills which are essential for the school leavers in practice. At first it defines the term skill, sorts out and classifies skills from different points of view. Then there is decribed the process of acquiring special skills in the branch of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2016
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/va7i3/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 5. 2016
- Vedoucí: RNDr. Eva Trnová, PhD.
- Oponent: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.