Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku – Bc. Dominika Friedlová
Bc. Dominika Friedlová
Bachelor's thesis
Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
Trends in the creation of list of beverages and menu
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku. Teoretická část se zaměřuje na trendy z hlediska obsahové nabídky pokrmů a nápojů, marketingu, legislativy, grafiky, estetiky a gastronomických trendů. Analytická část práce má za cíl popsat jídelní a nápojové lístky restaurací na tuzemském i zahraničním trhu v oblasti gastronomie. Produktem je brožura, která bude určena podnikatelům …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with trends in the creation of List of beverage and menu. The theoretical part focused on the trends from the point of view of offer of food and beverages. Also, point of view of marketing, legislation, graphic and aesthetic and gastronomical trends. The analytical part of this thesis aims to describe menus and list of beverages of restaurant on the market in the field of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2021
Identifier:
https://is.slu.cz/th/yjb15/
Thesis defence
- Date of defence: 24. 5. 2021
- Supervisor: Mgr. Alexandr Burda
- Reader: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
FRIEDLOVÁ, Dominika. \textit{Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku}. Online. Bachelor's thesis. Opava: Silesian University in Opava, Faculty of Philosophy and Science in Opava. 2021. Available from: https://theses.cz/id/vx7kk4/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěSilesian University in Opava
Faculty of Philosophy and Science in OpavaBachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism
Theses on a related topic
-
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Vývojové proměny v jídelním a nápojovém lístku
Alena Šilerová -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová