Bc. Dominika Friedlová

Bachelor's thesis

Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku

Trends in the creation of list of beverages and menu
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku. Teoretická část se zaměřuje na trendy z hlediska obsahové nabídky pokrmů a nápojů, marketingu, legislativy, grafiky, estetiky a gastronomických trendů. Analytická část práce má za cíl popsat jídelní a nápojové lístky restaurací na tuzemském i zahraničním trhu v oblasti gastronomie. Produktem je brožura, která bude určena podnikatelům …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with trends in the creation of List of beverage and menu. The theoretical part focused on the trends from the point of view of offer of food and beverages. Also, point of view of marketing, legislation, graphic and aesthetic and gastronomical trends. The analytical part of this thesis aims to describe menus and list of beverages of restaurant on the market in the field of …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 5. 2021
  • Supervisor: Mgr. Alexandr Burda
  • Reader: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Silesian University in Opava

Faculty of Philosophy and Science in Opava

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism