Stanovení celkového luteinu a charakterizace forem jeho výskytu v potravinách a doplňcích stravy – Petra Pavelková
Petra Pavelková
Bachelor's thesis
Stanovení celkového luteinu a charakterizace forem jeho výskytu v potravinách a doplňcích stravy
Determination of total lutein and characterization of the forms of its occurrence in food and food supplements
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAVELKOVÁ, Petra. \textit{Stanovení celkového luteinu a charakterizace forem jeho výskytu v potravinách a doplňcích stravy}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/vxonso/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.