Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků – Bc. Josef KOVÁŘ
Bc. Josef KOVÁŘ
Master's thesis
Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků
PSE of meat monitoring and its influance on meat quality
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na sledování posmrtných změn u vepřového masa. Jejím cílem je zaměření na kvalitu masa a její vyhodnocování. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylky PSE masa a její vliv na výsledné kvalitě konečného produktu.Abstract:
The thesis is focused on monitoring the post-mortem changes in pork meat. It details the meat quality and its evaluation. Monitoring during the normal post-mortem changes, variations of the PSE sector and its influence on the resulting quality of the finished product.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier:
21756
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOVÁŘ, Josef. Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production