Bc. Josef KOVÁŘ

Master's thesis

Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků

PSE of meat monitoring and its influance on meat quality
Anotácia:
Diplomová práce je zaměřena na sledování posmrtných změn u vepřového masa. Jejím cílem je zaměření na kvalitu masa a její vyhodnocování. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylky PSE masa a její vliv na výsledné kvalitě konečného produktu.
Abstract:
The thesis is focused on monitoring the post-mortem changes in pork meat. It details the meat quality and its evaluation. Monitoring during the normal post-mortem changes, variations of the PSE sector and its influence on the resulting quality of the finished product.
 

Kľúčové slová

maso PSE
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 21756

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOVÁŘ, Josef. Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production

Práce na příbuzné téma