Bc. Petr MAREK, DiS.

Master's thesis

Antioxidační vlastnosti odrůd dřínu, jeřábu a bezu.

Antioxidant Properties of Cultivars of Cornelian cherry, Rowan and Elderberry.
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá celkovým obsahem polyfenolů a antioxidantů v netradičních druzích ovoce, konkrétně v plodech dřínu, jeřábu a bezu. Tyto uvedené druhy netradičního ovoce se vyznačují vysokým obsahem biologicky aktivních látek, především polyfenolů a antioxidantů. Teoretická část této diplomové práce se zabývá popisem daného ovoce, jeho botanickou charakteristikou, pěstováním, chemickým složením …viac
Abstract:
This Thesis deals with the total Content of Polyphenols and Antioxidants in non-traditional Fruits, specifically in the Fruits of Cornelian cherry, Rowan, and Elderberry. These non-traditional types of the Fruit have a high Content of biologically active Compounds, especially Polyphenols and Antioxidants. The theoretical Part of this Thesis deals with the description of the Fruit, the botanical Characteristics …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 8. 2011
Identifikátor: 22630

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MAREK, Petr. Antioxidační vlastnosti odrůd dřínu, jeřábu a bezu.. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 08. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.