Model Lean Canvas specifického restauračního zařízení – Daniel Baxa
Daniel Baxa
Master's thesis
Model Lean Canvas specifického restauračního zařízení
The Lean Canvas model of a specific restaurant
Abstract:
Diplomová práce představuje prostřednictvím Lean Canvas modelu projekt specifického restauračního zařízení, které bude zaměřeno ryze na nakládaný hermelín. Teoretická část práce se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů týkajících se daného tématu a dále se zabývá vysvětlením pojmů v oblasti stravovacích služeb, konkrétně formami podnikání v pohostinství a teoretickým základem Lean Canvas modelu. …moreAbstract:
With the aid of the Lean Canvas project model, this thesis aims to presenta particular restaurant facility, which focuses exclusively on pickled hermelin.The theoretical part of the thesis focuses on an explanation of basic concepts related to the topic and subsequently seeks to explain pertinent established concepts in the field of catering services, namely the existing types of businesses within …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 9. 2016
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/71818
Thesis defence
- Date of defence: 17. 1. 2018
- Supervisor: Zuzana Kvítková
- Reader: Zdeňka Daňková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/71818
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Fenomén plýtvání potravin se zaměřením na restaurační zařízení
Veronika Mračková -
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Klára Jobová -
Zhodnocení on-line marketingové strategie ve vybraných restauračních zařízení
Nikola Jiřičková -
iOS aplikace pro vyhledávání restauračních zařízení
Ondřej Podolský -
Management restauračních zařízení
Tereza ZENÁHLÍKOVÁ -
Vyhodnocení kvality restauračních zařízení v Prostějově
Miroslava Zatloukalová -
Realizace systému pro správu klientských objednávek v restauračních zařízeních
Michal Exner -
Standardy a jejich dopady na restaurační zařízení v Benešově
Radka KLIMOVIČOVÁ