Daniel Baxa

Diplomová práce

Model Lean Canvas specifického restauračního zařízení

The Lean Canvas model of a specific restaurant
Anotace:
Diplomová práce představuje prostřednictvím Lean Canvas modelu projekt specifického restauračního zařízení, které bude zaměřeno ryze na nakládaný hermelín. Teoretická část práce se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů týkajících se daného tématu a dále se zabývá vysvětlením pojmů v oblasti stravovacích služeb, konkrétně formami podnikání v pohostinství a teoretickým základem Lean Canvas modelu. …více
Abstract:
With the aid of the Lean Canvas project model, this thesis aims to presenta particular restaurant facility, which focuses exclusively on pickled hermelin.The theoretical part of the thesis focuses on an explanation of basic concepts related to the topic and subsequently seeks to explain pertinent established concepts in the field of catering services, namely the existing types of businesses within …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 9. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 1. 2018
  • Vedoucí: Zuzana Kvítková
  • Oponent: Zdeňka Daňková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/71818