Model Lean Canvas specifického restauračního zařízení – Daniel Baxa
Daniel Baxa
Diplomová práce
Model Lean Canvas specifického restauračního zařízení
The Lean Canvas model of a specific restaurant
Anotace:
Diplomová práce představuje prostřednictvím Lean Canvas modelu projekt specifického restauračního zařízení, které bude zaměřeno ryze na nakládaný hermelín. Teoretická část práce se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů týkajících se daného tématu a dále se zabývá vysvětlením pojmů v oblasti stravovacích služeb, konkrétně formami podnikání v pohostinství a teoretickým základem Lean Canvas modelu. …víceAbstract:
With the aid of the Lean Canvas project model, this thesis aims to presenta particular restaurant facility, which focuses exclusively on pickled hermelin.The theoretical part of the thesis focuses on an explanation of basic concepts related to the topic and subsequently seeks to explain pertinent established concepts in the field of catering services, namely the existing types of businesses within …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 9. 2016
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/71818
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 1. 2018
- Vedoucí: Zuzana Kvítková
- Oponent: Zdeňka Daňková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/71818
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Fenomén plýtvání potravin se zaměřením na restaurační zařízení
Veronika Mračková -
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Klára Jobová -
Zhodnocení on-line marketingové strategie ve vybraných restauračních zařízení
Nikola Jiřičková -
iOS aplikace pro vyhledávání restauračních zařízení
Ondřej Podolský -
Realizace systému pro správu klientských objednávek v restauračních zařízeních
Michal Exner -
Management restauračních zařízení
Tereza ZENÁHLÍKOVÁ -
Vyhodnocení kvality restauračních zařízení v Prostějově
Miroslava Zatloukalová -
Standardy a jejich dopady na restaurační zařízení v Benešově
Radka KLIMOVIČOVÁ