Organic food certification and the impacts on consumers' preferences – Kristina Simakova
Kristina Simakova
Bachelor's thesis
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Abstract:
This bachelor thesis with the title “ Organic food certification and the impacts on consumers’ preferences” analyzes the broad concept of organic agriculture, and also focuses on production and farming of organic lands in the European Union and, more specifically, Germany.In the other part, there will be information on the receipt of certification and verification by the commission for organic products …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Mgr. Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SIMAKOVA, Kristina. \textit{Organic food certification and the impacts on consumers' preferences}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Economics and Management. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/vz8lp4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / odbor:
Economics and Management / Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Lidia Sidorenko -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Lidia Sidorenko
Názov
Vložil
Vložené
Práva