Bc. Jan Zapletal

Diplomová práce

Management rizik ve výrobním podniku

Risk Management in a Manufacturing Company
Anotace:
Cílem této práce je zpracování příručky systému HACCP pro výrobní potravinářský podnik KRAJAN CZECH s.r.o. V teoretické části jsou zpracovány základní pojmy a terminologie k problematice managementu rizik a rizik v potravinářství. Výrobní podnik je představen v praktické části. Následně jsou zakresleny hlavní výrobní procesy. Za pomocí metody PNH jsou zjištěny kontrolní body ve výrobním procesu. Po …více
Abstract:
This thesis aims to prepare the HACCP system manual for the production food company KRAJAN CZECH s.r.o. In the theoretical part, the basic terms and terminology of risk management and risks in the food industry are elaborated. The production company is presented in the practical part. Subsequently, the main production processes are drawn. Using the PNH method, control points in the production process …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 8. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. et Ing. Jiří Konečný, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Zapletal, Jan. Management rizik ve výrobním podniku. Uherské Hradiště, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe