Využití různých technik enkapsulace k řízenému uvolňování aktivních látek v potravinářských a kosmetických přípravcích – Petra Skoumalová
Petra Skoumalová
Disertační práce
Využití různých technik enkapsulace k řízenému uvolňování aktivních látek v potravinářských a kosmetických přípravcích
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 8. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SKOUMALOVÁ, Petra. \textit{Využití různých technik enkapsulace k řízenému uvolňování aktivních látek v potravinářských a kosmetických přípravcích}. Online. Disertační práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/w0o80p/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Doktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.