Analýza sítě gastronomických podniků v Praze 8 – Lenka Bartáková
Lenka Bartáková
Bakalářská práce
Analýza sítě gastronomických podniků v Praze 8
Analysis of catering services system in Prague 8
Anotace:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je poskytnutí informací o gastronomických službách ve vybrané lokalitě v Praze 8. Hlavní pozornost je zaměřena na část Prahy 8 - Kobylisy. Dalším cílem mé práce je návrh vhodné doporučení ke zlepšení poskytovaných služeb.Abstract:
The main aim of my thesis is to provide information about the gastronomical services in the selected location in Prague 8. Main attention is focused on the part of Prague 8 - Kobylisy . Another aim of my work is to propose appropriate recommendations to improve the services provided.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11934/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Pavla Burešová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARTÁKOVÁ, Lenka. \textit{Analýza sítě gastronomických podniků v Praze 8}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/w1dlaa/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Cirkulární gastronomické provozovny v podmínkách ČR
Barbora PECHOVÁ -
Založení nové gastronomické provozovny v Horních Počernicích.
Veronika Vlčková -
Marketingové strategie mobilní gastronomické provozovny
Gabriela Müllerová -
Založení gastronomické provozovny jako součást řetězce
Jana Pilařová -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Váchová -
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
Petra Neumanová