Bc. Lucie Štolcová

Diplomová práce

Analýza možností stravování pracujících ve vymezené lokalitě

Selected area employee dining facilities analysis
Anotace:
V první části této diplomové práce je popsán, vývoj gastronomie v České republice jsou zde popsány formy a způsoby zaměstnaneckého stravování. Dále jsou zde uvedeny společnosti poskytující zaměstnanecké benefity. A v neposlední řadě normy upravující společné stravování, především pak norma HCCP. V druhé analytické části dochází k seznámení s vybranou lokalitou. Je popsána činnost jednotlivých podniků …více
Abstract:
In the first part of this thesis describes the development of gastronomy in the Czech Republic are described forms and methods of employee dining Further are there presented companies providing employee benefits. Finally, the standards governing the common meals, especially the HACCP standard. In the second part of analysis is to become familiar with the chosen location. It describes the activities …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 8. 2014
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Vladimír Filip

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma