Analýza možností stravování pracujících ve vymezené lokalitě – Bc. Lucie Štolcová
Bc. Lucie Štolcová
Diplomová práce
Analýza možností stravování pracujících ve vymezené lokalitě
Selected area employee dining facilities analysis
Anotace:
V první části této diplomové práce je popsán, vývoj gastronomie v České republice jsou zde popsány formy a způsoby zaměstnaneckého stravování. Dále jsou zde uvedeny společnosti poskytující zaměstnanecké benefity. A v neposlední řadě normy upravující společné stravování, především pak norma HCCP. V druhé analytické části dochází k seznámení s vybranou lokalitou. Je popsána činnost jednotlivých podniků …víceAbstract:
In the first part of this thesis describes the development of gastronomy in the Czech Republic are described forms and methods of employee dining Further are there presented companies providing employee benefits. Finally, the standards governing the common meals, especially the HACCP standard. In the second part of analysis is to become familiar with the chosen location. It describes the activities …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/5381/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 8. 2014
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Vladimír Filip
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠTOLCOVÁ, Lucie. \textit{Analýza možností stravování pracujících ve vymezené lokalitě}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/w1g5i9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Restaurace "U Dvora" v Hýlově
David Pytlík -
Analýza možnosti rozšíření konceptu "Jídelna" formou franchisingu
Václav Vaníček