Vendula KUBÍKOVÁ

Bachelor's thesis

Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu

Yeast in baking and brewing industry
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je popis základních vlastností kvasinek a vysvětlení jejich využití v pekárenském a pivovarnickém průmyslu. Význam kvasnic spočívá ve skutečnosti, že značnou měrou přispívají k světové produkci potravin poskytujících cenné látky pro lidskou výživu, jako jsou například vitaminy.
Abstract:
The aim of this thesis is a description of the basic characteristics of yeasts and an account of their usage in baking and brewing industry. The importace of yeast lies in the fact that they contribute to world food production providing valuable substances for human nutrition, for example vitamins.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2010
Identifier: 16985

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2010
  • Supervisor: doc. RNDr. Lubomír Šimek, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KUBÍKOVÁ, Vendula. Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe