Vendula KUBÍKOVÁ

Bakalářská práce

Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu

Yeast in baking and brewing industry
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je popis základních vlastností kvasinek a vysvětlení jejich využití v pekárenském a pivovarnickém průmyslu. Význam kvasnic spočívá ve skutečnosti, že značnou měrou přispívají k světové produkci potravin poskytujících cenné látky pro lidskou výživu, jako jsou například vitaminy.
Abstract:
The aim of this thesis is a description of the basic characteristics of yeasts and an account of their usage in baking and brewing industry. The importace of yeast lies in the fact that they contribute to world food production providing valuable substances for human nutrition, for example vitamins.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2010
Identifikátor: 16985

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KUBÍKOVÁ, Vendula. Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe