Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů – Bc. František Szilvási
Bc. František Szilvási
Diplomová práce
Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
The influence of raw materials and inoculation on senzory profile of spirits
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SZILVÁSI, František. \textit{Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/w2jt2v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biotechnologie a bioinženýrství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.