Gabriela Moravcová

Diplomová práce

Podstata konkurenční výhody minipivovarů a její komunikace

The essence of the competitive advantage of microbreweries and its communication
Anotace:
Diplomová práce zkoumá podstatu konkurenční výhody deseti vybraných minipivovarů z Královehradeckého kraje. Cílem práce je identifikovat a diskutovat podstatu konkurenční výhody těchto minipivovarů. Zjistit, zda je vhodně komunikována cílové skupině zákazníků a je v souladu s trendy v oboru. Na základě takto stanoveného cíle jsou vytvořeny tři výzkumné otázky, jejichž odpovědi jsou v diplomové práci …více
Abstract:
The diploma thesis examines the essence of the competitive advantage of ten selected microbreweries from the Hradec Králové region. The aim of the thesis is to identify and discuss the essence of the competitive advantage of these microbreweries. Determine whether it is appropriately communicated to the target group of customers and is in line with industry trends. On the basis of the objective set …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 6. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 8. 2024
  • Vedoucí: Stanislav Tripes
  • Oponent: Jiří Dvořák

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/94506