Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků – Bc. Marie KOCINOVÁ
Bc. Marie KOCINOVÁ
Master's thesis
Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
The influence of the HACCP system on the quality of meat products
Abstract:
V této diplomové práci byla provedena podrobná analýza celého systému HACCP ve firmě Libor Novák výroba masa, uzenin a specialit. Systém HACCP v uvedené firmě byl porovnán s dostupnými literárními poznatky a byly navrženy některé změny systému v počtu kontrolních kritických bodů a v systému prováděné kontroly. Byly navrženy nové výrobní diagramy dvou vybraných skupin výrobků (uzená masa, uzená masa …moreAbstract:
In this thesis, we performed a detailed analysis of the entire HACCP system in the enterprise Libor Novák - production of meat, sausages and specialties. The HACCP system in that enterprise was compared with the available literature and knowledge have been proposed some changes in the system of critical control points in a system of checks. They were designed diagrams of two new production of selected …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2014
Accessible from:: 25. 4. 2014
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOCINOVÁ, Marie. \textit{Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2014. Available from: https://theses.cz/id/w3e7gk/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOCINOVÁ, Marie. Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 25.4.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 25. 4. 2014 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agribussines
Theses on a related topic
-
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Analýza technologie výroby odlitků z litiny s kuličkovým grafitem
Milan Turták -
Ekonomická analýza procesu zhotovení výrobku pomocí technologie 3D tisku a vyčíslení reálných nákladů výroby
Martin Pinta -
Lingvistická a translatologická analýza odborné terminologie z oboru technologie výroby piva
Lucie Kudrnová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights