Vliv oxidu siřičitého na transformaci cukrů a dalších karbonylových sloučenin v reakcích neenzymového hnědnutí – Huong Thu Leová
Huong Thu Leová
Bachelor's thesis
Vliv oxidu siřičitého na transformaci cukrů a dalších karbonylových sloučenin v reakcích neenzymového hnědnutí
Effect of sulfur dioxide on the transformation of sugars and other carbonyl compounds in non-enzymatic browning reactions
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LEOVÁ, Huong Thu. \textit{Vliv oxidu siřičitého na transformaci cukrů a dalších karbonylových sloučenin v~reakcích neenzymového hnědnutí}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Available from: https://theses.cz/id/w3m7g6/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.