Kvalita služeb rychlého občerstvení – Lucie Karlová
Lucie Karlová
Diplomová práce
Kvalita služeb rychlého občerstvení
Quality of fastfood services
Anotace:
Diplomová práce pojednává o kvalitě služeb rychlého občerstvení. Teoretická část se zabývá oblastí služeb a problematikou jejich kvality. Součástí teoretické části je i česká a evropská legislativní úprava v oblasti potravin. Předpisy pojednávají o minimálních požadavcích na zdravotní nezávadnost pokrmů, o správné výrobní a hygienické praxi a o systému kritických bodů (HACCP). Dále je představen vybraný …víceAbstract:
This thesis is concerned with quality of fast food services. The theoretical part deals with the services and service quality issues. The theoretical part includes the Czech and European legislative regulation of food. Orders discuss about minimum requirements for safety of food, a good manufacturing and hygienic practices and Hazard Analysis Critical Control Point. Also there is presented the selected …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 3. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/26453
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2011
- Vedoucí: Helena Kořánová
- Oponent: Marie Hůlová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/26453
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Cirkularita v řetězcích rychlého občerstvení v České republice
Zuzana Mlsová -
Mezinárodní systém kvality HACCP
Lucia Straková -
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Zuzana LAMPERTOVÁ -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
Marie KOCINOVÁ -
Řízení kvality služeb
Jan Riegert -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková