Bc. Lukáš Olekšák

Bakalářská práce

Analýza gastronomických služieb vo vybranom regióne

Analysis of catering services in selected region
Abstract:
This Bachelor´s thesis examines gastronomical services in Slovakia and Austrian Alps. Respecting the aims there was defined following hypothesis: There is an expectation, that the quality of offered services in the selected companies in Slovakia is the same as in Austria. We have divided the thesis on three parts - theoretical, analytical and suggestion part. In the theoretical part we will define …více
Abstract:
Bakalárska práca skúma gastronomické služby na Slovensku a v Rakúskych Alpách. V nadväznosti na ciele bola definovaná hypotéza: Možno predpokladať, že kvalita poskytovaných služieb vo vybraných prevádzkach na slovenskom je rovnaká ako vo vybraných prevádzkach v Rakúsku. Bakalársku prácu sme rozdelili na tri časti - časť teoretickú a časť praktickú a návrhovú. V prvej teoretickej časti sa budeme venovať …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Věra Vyhnisová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze