Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení – Tomáš Junek
Tomáš Junek
Bachelor's thesis
Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení
Abstract:
Cílem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu pro otevření restauračního zařízení na Praze 2, které se zabývá přípravou brunche a kávy. Samotná práce je podklad pro budoucí podnikání autora po dokončení studia. Teoretická část bakalářské práce vysvětluje pojmy potřebné k podnikání a popisuje strukturu podnikatelského plánu. V praktické části bakalářské práce je zhotoven konkrétní podnikatelský …moreAbstract:
The purpose of bachelor's thesis is elaboration of a business plan for opening a catering facility at Prague 2, which deals with preparation of brunch and coffee. This writing is a backround for future author's business after completing the studies. The theoretical part of the bachelor's thesis is explaining concepts needed for running a business and describing sctructure of the business plan. In the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2023
Identifier:
http://theses.cz/id/w6ttwz/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2023
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JUNEK, Tomáš. \textit{Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech Technical University in Prague, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty). 2023. Available from: https://theses.cz/id/w6ttwz/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
České vysoké učení technické v Praze
Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)Bachelor programme:
Podniková ekonomika a management
Theses on a related topic
-
Projekt založení podniku služeb v oblasti pohostinství na Kyjovsku
Milena MARŠÁLKOVÁ -
Projekt založení nového podniku služeb ve Zlíně v oblasti pohostinství
Lucie BOBIŠOVÁ -
Zhodnocení kvality služeb vybraných stravovacích zařízení ve městě Jihlava
Vojtěch Kotrba -
Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice.
Lucie Mlezivová -
Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby
Daniela Procházková -
Účetnictví a daně stravovacíh a ubytovacích zařízení
Kristýna Karásková -
Učení na pracovišti v ubytovacím zařízení s kavárnou
Tomáš KONEČNÝ -
Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Martina Haugwitzová