Bc. Tomáš Baloun

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení

Business Plan of a low-budget atypical restaurant facility
Anotace:
V mé práci se zabývám sestavením podnikatelského záměru nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení a hypotézou, že v dané lokalitě ja za využití dané příležitosti a minimálních nákladů možné přispět k místnímu rozvoji a úspěšně provozovat restaurační zařízení s možností volnočasových aktivit, ke kterému jsem zpracoval SWOT analýzu a segmentaci trhu. K restauračnímu zařízení Stodola jsem také …více
Abstract:
In my work I deal with creating a business plan of atypical low-budget restaurant facility and hypothesis that the area I used for the occasion and minimum cost can contribute to local development and successfully operate restaurant facility with optional leisure activities. I worked out the SWOT analysis and market segmentation for it as well. For the restaurant facility Stodola, I also developed …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 1. 2014
  • Vedoucí: Ing. Miloš Sobek
  • Oponent: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma