Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení – Bc. Tomáš Baloun
Bc. Tomáš Baloun
Bakalářská práce
Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení
Business Plan of a low-budget atypical restaurant facility
Anotace:
V mé práci se zabývám sestavením podnikatelského záměru nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení a hypotézou, že v dané lokalitě ja za využití dané příležitosti a minimálních nákladů možné přispět k místnímu rozvoji a úspěšně provozovat restaurační zařízení s možností volnočasových aktivit, ke kterému jsem zpracoval SWOT analýzu a segmentaci trhu. K restauračnímu zařízení Stodola jsem také …víceAbstract:
In my work I deal with creating a business plan of atypical low-budget restaurant facility and hypothesis that the area I used for the occasion and minimum cost can contribute to local development and successfully operate restaurant facility with optional leisure activities. I worked out the SWOT analysis and market segmentation for it as well. For the restaurant facility Stodola, I also developed …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/8355/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2014
- Vedoucí: Ing. Miloš Sobek
- Oponent: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BALOUN, Tomáš. \textit{Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/w75smw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Catering v leteckej doprave
Zuzana Dominová -
Catering versus provoz ala carte
Nikola Brambergerová -
Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj
Karolína Michtalíková -
Trh cateringových služeb
Iveta Kassaiová