Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení – Bc. Tomáš Baloun
Bc. Tomáš Baloun
Bachelor's thesis
Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení
Business Plan of a low-budget atypical restaurant facility
Abstract:
V mé práci se zabývám sestavením podnikatelského záměru nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení a hypotézou, že v dané lokalitě ja za využití dané příležitosti a minimálních nákladů možné přispět k místnímu rozvoji a úspěšně provozovat restaurační zařízení s možností volnočasových aktivit, ke kterému jsem zpracoval SWOT analýzu a segmentaci trhu. K restauračnímu zařízení Stodola jsem také …moreAbstract:
In my work I deal with creating a business plan of atypical low-budget restaurant facility and hypothesis that the area I used for the occasion and minimum cost can contribute to local development and successfully operate restaurant facility with optional leisure activities. I worked out the SWOT analysis and market segmentation for it as well. For the restaurant facility Stodola, I also developed …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/8355/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 21. 1. 2014
- Supervisor: Ing. Miloš Sobek
- Reader: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Catering v leteckej doprave
Zuzana Dominová -
Catering versus provoz ala carte
Nikola Brambergerová -
Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj
Karolína Michtalíková -
Trh cateringových služeb
Iveta Kassaiová