Kvalita masa u kachen vykrmovaných v různých podmínkách chovu – Bc. Dorota Hanáková
Bc. Dorota Hanáková
Master's thesis
Kvalita masa u kachen vykrmovaných v různých podmínkách chovu
Meat quality in ducks fattened in different breeding conditions
Abstract:
Cílem práce bylo porovnat dva způsoby chovu kachen a jejich vliv na jatečnou hodnotu a vybrané parametry chemického složení masa. V praktické části bylo 132 kačerů pižmových náhodně rozděleno do 2 skupin podle způsobu ustájení. Prví skupina byla chována v uzavřených domcích na hluboké podestýlce a druhá skupina ve stejném ustájení, u kterého byl navíc výběh do venkovních prostor s přístupem k vodní …moreAbstract:
The aim of the present work was to compare two methods of duck fattening and their influence on the carcass value and selected parameters of the chemical composition of meat. In the practical part, 132 muscovy drakes were randomly divided into 2 groups according to the method of housing. The first group was kept in closed houses on deep litter and the second group in the same houses but modified by …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2022
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lukáš Zita, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HANÁKOVÁ, Dorota. \textit{Kvalita masa u~kachen vykrmovaných v~různých podmínkách chovu}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2022. Available from: https://theses.cz/id/w7jpvd/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Food Quality and Processing of Agricultural Products
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights