Možnosti analýzy potravních alergenů – Soňa Vrabčeková
Soňa Vrabčeková
Bakalářská práce
Možnosti analýzy potravních alergenů
Analysis of food allergens
Anotace:
Táto bakalárska práca je zameraná na potravinové alergény a možnosti ich detekcie. V prvej časti práce sú uvedené základné charakteristiky o tom, čo je to alergia, príznaky potravinovej alergie a najčastejšie alergény podliehajúce legislatíve, ktoré sa vyskytujú v potrave. Druhá časť práce je venovaná diagnostike a samotnej detekcii potravinových alergénov.Abstract:
This bachelor thesis is focused on allergens and possibilities of their detection. The basic characteristics of allergy, the symptoms of food allergy and the food allergens are described in the first part of this thesis. The second part is devoted to diagnostics and detection of food allergens.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 7. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: RNDr. Lucie Korecká, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Vrabčeková, Soňa. Možnosti analýzy potravních alergenů . Pardubice, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.